Ylva

Latest Followers:

Har du en grå dag?

2019-08-07
By: Ylva
Posted in:
Har du en grå dag?

Ute är det grått, jag är grå, men det innebär inte att mitt sinne är grått. Jag är i balans, inga färger på min kropp påverkar mig med vibrationer.

Grått är underskattat, grått är en mix av svart och vitt, svart som innehåller alla färger och vitt inga färger alls, kanske jag gillar grått för att jag är så mycket inne i detta med motpoler. Det hela började när jag skapade mina Yiangkort, det var som att jag förstod mer av hur viktigt det är med den komplementfärgen som finns i som en motpol. Alla färger har en färg som kompletterar den, både förstärker eller försvagar. Grått kommer endast ifrån mixen av svart och vit.

Men om du blandar röd och gul får du orange, om du blandar röd och blå får du indigo. Orange och indigo är komplement färger, allt baserat på röd i grunden. Blandar du gul och blå får du grön, blandar du grön och blå får du turkos.
Egentligen finns det bra fyra grundfärger som även elementen, olika krafter även bär på, de är röd, gul, grön och blå. Färger som du finner i bland annat samernas kläder, då för att stärka elementen.

Element är kraft, färg är kraft men nu tillbaka till grå, som för många inte ens räknas som en färg. Kanske det inte heller borde göras utan helt enkelt tänkas bara på som en balanserande energi. Mina måndagar var alltid grå tidigare, nu är det fler dagar som är grå. Tidigare var jag alltid i en ton av turkos, nu kan jag inte bära turkost längre, vilket kan vara positivt. Visa att jag förändrat klart, att jag funnit en grund, nu behöver grått för att skapa balans i alla förändringar som jag varit i. Det betyder inte att turkost är ute ur mitt liv som färg, men i kläder fungerar det inte längre. Jag kan nästan känna ett illamående när jag försöker ta på mig något i den färgen. Vilket jag inte gör med grått, som jag inte ens ser kan uppstå, skulle jag vara i obalans skulle den grå ge mig balans, är jag i balans stärker den grå balansen. 

Mera grått åt svenska folket ;) skulle nog behövas som avvänjning, för de flesta bär svart, den mest destruktiva färgen att ha på sig, som att täcka in sig själv i tomhet. Grå kan vara nära den svarta, kan fortfarande skapa en distans, vilket den svarta redan har skapat, till sig själv samt till andra. Kanske jag inte borde skriva för det kan minska antalet kunder, eftersom jag i stort sett kan lova att de flesta som bokar en konsulation bär mycket svart. Men de som utbildar sig i personlig andlig utveckling, de kan blanda in härliga färger, som till en början ofta går i blå, gröna samt turkosa toner, vilket visar att medvetandet har vaknat. Efter det brukar det komma en längtan av orange, den kreativa skapande energin. 

Funderat någon gång på vad färgerna på kläder du bär har för betydelse (rent generellt om du inte vill vara medveten), dessutom finns det en motpol i det också

Om du bär röd, söker du mer fotfäste, mer kraft men du vill även visa att du har makt.
Om du bär orange, söker du mer livslust, mer glädje, mer en längtan av att vilja uppleva livet, eller så är du redan i en skapande fas där du tar plats.
Om du bär gult, söker du mer identitet, att bli tagen på allvar, eller du kan bär gult för att du är du medveten om dig själv.
Om du bär grönt, söker du stillhet samt harmoni, eller om du kan vara i en cool fas i livet.
Om du bär blått, söker du sanningen om dig själv, mer karaktär eller du kan vara medveten om din identitet.
Om du bär indigo, söker du mera djup i livet, eller har kommit till insikt om vad som är nästa utvecklingsfas.
Om du bär lila, söker du bekräftelse på din andlighet, eller du kan förstärka din andliga medvetenhet.
Om du bär magenta (vinröd) söker du trygghet, förankra dig i din erfarenhet, eller du kan vara i uttryck av din erfarenhet.
Om du bär rosa, då är du i sökandet efter spontanitet och livsglädje, eller har en öppenhet, kärlek till livet.

Kanske det inom kort är tid att se över din höstgarderob, som lustigt nog för många går i naturfärger, murriga färger som dedan naturen erbjuder dig, men även alla färgsprakande toner inför vilan, återhämtningen av vinterns mörka period där det röda, livet, blodets färg lyser upp.

Idag är jag grå, bara för att jag tar mig friheten att vara det, väl medveten om att jag redan är i balans, en härlig energi att vara i.

Ps, du kan muntra upp din gråa dag genom att passa på att bli medlem här idag för sommarpriset. Då får du tillgång till alla delarna om färger, chakras, auran från början till en fortsättning, för färg är något som kan skrivas om, talas om och framför allt alltid omges av. 

Tags

Dislike 0